Наставникът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавър развя бялото знаме, след като тимът отстъпи

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавър развя бялото знаме, след като тимът отстъпи
Коментари Харесай

Треньорът на Дортмунд обяви Байерн за шампион, но не прости на съдиите

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавър развя бялото знаме, откакто отборът отстъпи с 2:4 от Шалке 04 в Бундеслигата и направи Байерн (Мюнхен) безспорен любимец за златните медали.

“Със сигурност Байерн ще е отличник ”, сбит беше треньорът пред Sky по тази тематика, написа Sportal.bg.

Мюнхенци имат точка задатък и са с мач по-малко, а също така им предстоят дуели против слабаците Хановер 96 и Нюрнберг.

Фавър обаче си изкара гнева върху съдиите. Швейцарецът упрекна тях за провалянето от Шалке в районното дерби. Първо, ВАР се намеси, с цел да бъде отсъдена дузпа в интерес на противника за игра с ръка на Юлиан Вайгъл, а през второто полувреме арбитърът Феликс Цвайер сподели два червени картона на футболисти на Борусия.

“Нелепа работа! Футболът става все по-абсурден. Кой измисли това предписание за играта с ръка? Това е най-големият гаф във футбола. Тези хора, които са го измислили, би трябвало да се засрамят. Това няма нищо общо с футболната игра. Това беше доста слаба демонстрация на рефера ”, съобщи Фавър за ситуацията в 18-ата минута. В този стадий от срещата домакините към този момент водеха с 1:0. Тогава Емболо засече топката в наказателното поле, след което отблизо разстояние тя се отби в ръката на Вайгъл. Беше преценено, че това е за углавен удар, до момента в който “жълто-черните ” се оправдаваха, че кълбото е блъснало ръката на футболиста и той не е имал какво да направи. 

“Кралскосините ” изравниха от последвалата дузпа, след което постановиха превъзходството си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР